Romanian English German
  • slidiul.jpg
Partenerul dumneavoastra pentru investitii in sisteme fotovoltaice

Firma S.C. Ostrasolar SRL Bistrita s-a constituit ca urmare a unei bogate experiente de implementare a multor proiecte in domeniul eolian si fotovoltaic finalizate in Europa (Germania, Franta, Spania, Austria, Cehia) etc....., si in final Romania, urmand extinderea activitatii inspre Ucraina si Emiratele Arabe Unite.

Societatea Ostrasolar S.R.L. se poziționeaza ca un furnizor competent, profesional și agil în domeniul energiei regenerabile din Romania, cu precădere în domeniul tehnologiei fotovoltaice.

La cerintele dumneavoastra, realizam planificarea completa, executia si finalizarea prin conectarea la retea a sistemului dumneavoastra de energie solara.

 

• Aveti nevoie de ajutor la proiectarea sistemului dumneavoastra fotovoltaic pe acoperis ?

• Aveti nevoie de ajutor la proiectarea sistemului dumneavoastra fotovoltaic pe sol ?

• Aveti nevoie de un partener competent pentru realizarea proiectul de la A la Z si predarea la cheie ? 

 

        

Totul dintr-o singura sursa pentru sisteme in spatiu liber

- Furnizare de module mono și policristaline la preferintele dvs.,  190Wp pana la 245W

- Solutionarea si furnizarea transformatoarelor si invertoarelor potrivite proiectului dumneavoastra.

- Furnizarea constructiei de baza special proiectata si atestata.

- Furnizarea cablajelor si conectorilor aferenti.

- Executia si constructia intregului parc fotovoltaic.

 

Prezentare generală a serviciilor

 

Pentru instalatii fotovoltaice!

Pentru instalatii eoliene!

· Prognoze de randament

· Proiectare si planificare

· Solutionarea tehnica a sistemului dvs.

· Planificarea sistemelor pt. acoperis si sol

· Organizarea documentelor pt. autorizatii

· Livrarea tuturor componentelor necesare

· Realizarea si montarea completa a sistemului dvs.

 

 · Studiul de evaluare

· Proiectare si planificare

· Solutionarea tehnica a sistemului dvs.

· Organizarea documentelor pt. autorizatii

· Livrarea tuturor componentelor necesare

Va stam cu placere la dispozitie pentru a va informa despre posibilitățile de furnizare ale componentelor individuale, pentru livrarea tuturor componentelor cat si pentru predarea sistemului dumneavoastră complet "la cheie".

 

• PANOURI FOTOVOLTAICE

Ostrasolar se bazeaza pe parteneriate cu producatori primordiali in tehnologia de fabricare a panourilor fotovoltaice. Toti angajatii care lucrează în productie trebuie sa treaca un proces riguros de selectie si sunt scolarizati permanent. Personalul calificat si managementul calitatii standardizat la nivel international, fac posibila productia de panouri fotovoltaice, extrem de eficiente, de aceeasi inalta calitate, la preturi competitive.

 

• SISTEM DE MONTAJ/CADRE

Atat sistemul modular de cadre proiectat în cadrul companiei cat și sistemul „propriu“ din aluminiu sunt potrivite pentru panouri de dimensiuni diferite și au fost dezvoltate special pentru sisteme in câmp deschis din România. Aici s-a acordat atentie deosebita sarcinilor mecanice ridicate generate de vânt și de zăpadă, pentru a garanta rigiditatea/stabilitatea. Unghiul de inclinare este optim pentru această țară și poate fi reglat pentru orice situație (alte tari). Sistemul este pus la dispozitie cu o rezistenta la sarcini statice verificabila. Aceasta este suficientă pentru autorizatia de construcție. Rezistența la sarcina a sistemului corespunde normelor DIN 1055 și Eurocode 9, partea 1.1.

Toate componentele sunt confectionate din oțel zincat și aluminiu. Rezistența sporită la coroziune oferă o durată lungă de viată și asigură faptul că toate componentele sunt în totalitate reciclabile. Tot sistemul de cadre primar și secundar este proiectat pentru o durata de viata minima de 25 de ani și a fost testat în mod extins.

Pe toată suprafata în discuție consideram ca posibilă folosirea de piloni de sprijin, până la o adancime de max. 2 m, în functie de rezultatele expertizei geotehnice care este necesara și care se va efectua în prealabil.

 

• SIGURANTA

Obiectivul Ostrasolar este o execuție și o desfășurare fără accidente a proiectului. Pentru a atinge acest scop folosim cele mai noi metode de a facilita un mediu de lucru sigur atât în birou cat și pe santier. Gestionarea intensivă a riscurilor este o parte esențiala a unui proiect și la acest capitol colaborăm foarte strîns cu parteneri externi.

Noi suntem de părerea că firmele partenere și colaboratorii trebuie aduși printr-un training țintit și constant, spre o conștientizare personală la capitolul siguranță, pentru a aduce riscurile personale, economice și tehnice către un minim; și pe aceasta tema vor fi disponibile din 2014 în centrul nostru de școlarizare, cursuri la intervale regulate.


          Panouri solare - Panouri fotovoltaice - Invertoare - Acumulatori - Incarcatoare

Adresa si orar

orar Kopie

Facebook

Cine este online

Avem 10 vizitatori și nici un membru online

SEO

  • Panouri solare
  • Panouri fotovoltaice
  • Invertoare
  • Acumulatori
  • Incarcatoare
 
     Realizat si intretinut de catre Ostrasolar Team 2023  ALL RIGHTS RESERVED. Webdesign by Neoart