Romanian English German
  • slidiul.jpg

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.ostrasolar.ro 

Utilizarea site-ului www. ostrasolar.ro  (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

1.DEFINITII
Acord privind termenii si conditiile (denumit in continuare "Acord") de utilizare a serviciilor si produselor (denumite in continuare "Produse si Servicii") oferite de SC OSTRASOLAR SRL prin site-ul web de la adresa http://www.ostrasolar.ro (denumit in continuare"Site").
Vanzator - societatea comerciala SC OSTRASOLAR SRL, avand sediul social in Bistrita, Str. Libertatii nr.41 , judet Bistrita-Nasaud CUI RO21740766 inregistrata la registrul comertului cu nr J06/277/2010

Orice persoana care intra pe Site, fara sa isi faca cont pe Site o vom denumi in continuare "Vizitator".
"Cumparator" – este persoana, firma, compania sau alta entitate juridica ce emite o Comanda si achita contravaloare acesteia.
Atunci cand accesati sau utilizati Site-ul sau Serviciile, sunteti de acord si acceptati in totalitate prevederile prezentul Acord. 

2.DOCUMENTE CONTRACTUALE
 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Doar persoanele care au cel putin 18 ani impliniti pot deveni Cumparatori. Prin inregistrarea pe Site, certificati faptul ca aveti minim 18 ani impliniti. Aceasta conditie de varsta minima este necesara pentru asigurarea de faptul ca acestia au capacitatea si autoritatea de a respecta prezentul Acord.
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. O comanda neconfirmata nu are valoarea unui Contract.

3. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
 

Site-ul  www.ostrasolar.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.ostrasolar.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.ostrasolar.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Vanzator.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.ostrasolar.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site. www.ostrasolar.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.ostrasolar.ro.

4.OBLIGATIILE VANZATORULUI
 

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Produsele si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.
 

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat
c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor legate de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)
 

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. Adeseori detaliile publicate pentru o identificare mai corecta a produsului fac referire la producatorul echipamentului. Aceasta referinta este strict informativa. Informatii complete despre producatorul unui produs comercializat de Vanzator se afla in descriere produs. Cumparatorul are 10 zile la dispozitie in a returna produsul, in ambalaj original daca acesta nu corespunde cu asteptarile sale, fara nici o penalitate sau observatie din partea Vanzatorului.

Vanzatorul se angajeaza sa depuna eforturi ca imaginile postate pe site sa fie cat mai reprezentative pentru produsul comercializat, fara a garanta insa ca imaginile sunt reprezentative in toate cazurile. Vanzatorul insa garanteaza carcteristicile tehnice ale produselor comercializate, si accepta returnarea produselor fara nici o penalitate catre Cumparator daca acestea nu corespund intocmai descrierii de pe site.

 

6. FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in factura proforma transmisa Cumparatorului. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Transportul este facturat separat sau inclus in pret in functie de conditiile comerciale publicate pe Site la data comenzii si in functie de alegerea Cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare atat pretul produselor cat si pretul costului de transport dar se obliga sa il publice pe site daca aceasta a fost modificat. Modificarea pretului produselor sau a transportului nu afecteaza comenzile in curs de prelucrare ce au fost lansate inaine ca aceasta modificare sa devina publicata pe site

Produsele pot fi achizitionate si cu puncte de recompensa la o rata de schimb pe care Vanzatorul se obliga sa o publice pe site-ul www.ostrasolar.ro .Punctele de Recompensa  se acorda fiecarui cumparator care a efectuat cumparaturi de pe site-ul www.ostrasolar.ro si care a cumparat produse care  sunt recompensate cu Puncte de Recompensa. Valoarea produselor in puncte de recompensa se calculeaza dupa formula descrisa in sectiunea de informatii Puncte de Recompensa.  Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica valoarea punctului de recompensa in functie de performantele finaciare ale acestuia si de a hotara ce produse sunt sau nu evaluate in Puncte de Recompensa. Punctele de recompensa asociate unui produs se atribuie in contul cumparatorului si devin proprietatea cumparatorului numai dupa ce acesta a efectuat plata pentru produsele care fac obiectul comenzii. Daca produsele sunt returnate de catre Cumparator  din orice motiv,  punctele de recompensa asociate produselor respective se anuleaza. 

Definitii:

Punct de recompensa: - un bonus acordat gratuit si  exprimat in puncte acordat  pentru cumparaturi  efectuate si achitate pe site-ul www.ostrasolar.ro

Pret in puncte recompensa: - Pe langa pretul in lei fiecare produs are afisat cate puncte de recompensa sunt necesare pentru a cumpara acel produs

Valorea in puncte de recompensa : Cate puncte de recompensa se castiga de catre client  daca se achizitioneaza produsul respectiv 

CE SUN PUNCTELE DE RECOMPENSA:

Punctele de recompensa sunt un BONUS care se acorda de catre OSTRASOLAR SRL pentru inregistrare si pentru  cumparaturi efectuate pe acest site. OSTRASOLAR SRL  isi rezerva dreptul de suspenda oricand fara notificare acordarea de puncte de recompensa.

Punctele de recompensa o data ce au fost acordate nu se mai pot retrage , raman in proprietatea cumparatorului si pot fi valorificate oricand de acesta pe site-ul www.ostrasolar.ro la valorea lor din ziua in care se lanseaza comanda.

Punctele de recompensa nu sunt transmisibile, si au valoare doar la cumparaturi efectuate pe acest site si doar pe contul pe care au fost dobandite. Valoarea acestora poate varia. Standard valoarea unui punct de recompensa este cca 0,5 lei. Pentru produsele a caror pret de vanzare este sub 10 lei fara tva nu se acorda puncte de recompensa, dar acestea pot fi cumparate la solicitarea cumparatorului in puncte recompensa la pretul exprimat pe site.

CUM SE ACORDA PUNCTELE DE RECOMPENSA

Punctele de recompensa se castiga in 2 moduri :

1) La inregistrarea pe site fiecare cumparator care si-a completat integral profilul primeste 10 puncte de recompensa. Bonusul este echivalent aproximativ cu 5 lei. 

2) La fiecare achizitie de produse care sun evaluate in puncte de recompensa. Valorea in puncte de recompensa a fiecarui produs este publicata vizibil pe site, la descriere. Formula generala este :  PL*5/100 = numar PCTR unde

PCTR= puncte recompensa

PL= pretul produsului exprimat in lei fara TVA 

Rezultatul se va rotunji intodeauna prin lipsa. 

Deoarece este un bonus acordat gratuit  de SC OSTRASOLAR SRL si care nu creeaza nici o obligatie din partea clientului, societatea nostra  isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara notificare formula de calcul a punctelor de recompensa sau sa nu le mai acorde deloc. Acest lucru va fi comunicat in mod explicit si vizibil pe site.

CUM SE FOLOSESC PUNCTELE DE RECOMPENSA

Punctele de recompensa se pot folosii oricand din momentul in care au fost dobandite. Pretul fiecarui produs este exprimat si in puncte de recompensa daca acesta poate fi cumparat cu puncte . Punctele de recompensa se pot folosii si partial la achitarea unui produs. Astfel daca pretul unui produs este 50 de lei  si pretul acestuia in puncte recompensa este de 100 puncte, in cosul de cumparaturi la sectiunea  plata aveti optiunea de a folosi puncte de recompensa pentru plata integrala a cumparaturilor  cu puncte recompensa sau daca nu aveti puncte suficiente pentru plata partiala a acestora si diferenta in lei.

O descriere detaliata a formulei dupa care se acorda puncte de recompensa se gasesc in Termeni si Conditii la capitolul; PRETUL PRODUSELOR...

De asemenea puteti solicita telefonic 0725-940572 sau pe mail orice informatie suplimentara care priveste acordarea si folosirea punctelor de recompensa, in intervalul orar : Zilnic de Luni pana Vineri intre orele: 09:00 AM pana la 17:00 PM. 

7.RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare.Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale. Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori Serviciilor furnizate de Site. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

8.DESCRIEREA SI RETURNAREA PRODUSELOR

Vanzatorul depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea,vanzatorul  nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit pe site-ul  www.ostrasolar.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Returnarea produsului cumpărat în temeiul unui contract încheiat la distanță Conform Ordonanţei Guvernului nr. 130 (r1) din 31/08/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă republicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 177 din 07/03/2008 în  baza Legii nr. 363 din 28/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor: 

"Art. 7. - (1)  Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă pentru produse, de la data primirii lor de către consumator.” 

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

9.LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui Site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre  OSTRASOLAR  S.R.L . Scopul colectarii datelor este: crearea unui cont activ pentru utilizarea serviciilor de promovare, publicitate online, reclama, marketing.
Orice Vizitator sau Cumparator care trimite date sau informatii cu caracter personal catre OSTRASOLAR SRL isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


Serviciile si produsele oferite de Vanzator  prin intermediul www.ostrasolar.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea nr. 365/2002, republicata 2006, privind comertul electronic, Ordonanta130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.Termenii si conditiile www.ostrasolar.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bistrita  


10. SECURITATEA DATELOR

OSTRASOLAR SRL va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul dvs de client. Aceste informatii nu vor fi transmite sub nici o forma sau motiv unei terte parti. Ne rezervam dreptul de a trimite newsletter-e cu informatii comerciale despre produsele si serviciile noastre pe adresa de email trecuta in formularul de inregistrare pe site.Accesul Cumparatorilor la anumite Servicii si informatii din cadrul Siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "deconectare" din contul dvs. din cadrul Serviciilor online oferite de Site la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora.
Cumparatorilor li se cer mai multe informatii de identificare personala pentru a se inregistra pe Site: nume companie, cod fiscal, nr de inregistrare la registrul comertului, cont IBAN, adresa  companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida.
Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre OSTRASOLAR SRL in conformitate cu legislatia in vigoare.

Prin bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile www.ostrasolar.ro", va asumati continutul atat a Termenilor si Conditiilor cat si a Politicilor de Confidentialitate, intelegand ca adresa Dvs electronica si numarul de telefon le puneti la dispozitie in mod voluntar catre OSTRASOLAR SRL  pentru a putea fi contactat in vederea oferirii produsului sau serviciului solicitat, a eventualei incheieri de contract samd, deasemenea ca ne puneti la dispozitie datele necesare emiterii de facturi  pentru a fi utilizate strict in acest scop si doar dupa finalizarea comenzii, intelegand prin aceasta ca OSTRASOLAR SRL se supune legislatiei care excepteaza de la obligativitatea declararii la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL intrucat: 

 "Notificarea prelucrarii datelor cu caracter personal nu este necesara in urmatoarele cazuri:
a) cand prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuata de compartimentele/persoanele competente ale entitatilor de drept public si privat, in scopul indeplinirii obligatiilor prevazute de lege, pentru organizarea si desfasurarea activitatii proprii curente de gestiune economico-financiara si administrativa".

OSTRASOLAR SRL  se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.ostrasolar.ro  si nu le va transmite, vinde sau prezenta nici unei  terte parti fara acordul dumneavostra expres solicitat in scris.

Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
§         dreptul la informare
§         dreptul de acces la date cu caracter personal
§         dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal
§         dreptul de opozitie
§         dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
§         dreptul de a se adresa justitiei

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de OSTRASOLAR SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai sus, respectiv : ducerea la indeplinire a contractului, comunicare oferte speciale sau newsletter.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: Bistrita ,Str: Libertatii nr.41 jud: Bistrita-Nasaud  sau pe mail la  


11. PRECIZARI LEGALE PRIVIND GARANTIILE SI LIMITAREA RASPUNDERII

Toate produsele comercializate de către OSTRASOLAR SRL beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producator în parte. 


Garanția produselor este asigurată de către furnizor sau de către centrul de service autorizat al producătorului, după caz. 

Produsele care prezinta defecte în perioada de garanție vor fi prezentate într-un centru de service al producătorului dacă a fost emis pentru ele un Certificat de Garanție din partea producătorului. 

În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate a rezolvarii garanției. 

Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția mărfii pe adresa sau contact. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare. 

 OSTRASOLAR SRL  nu emite niciun fel de garanţie cu privire la acurateţea sau caracterul complet al oricărui conţinut, al oricărei informaţii, inclusiv pentru componentele software, documentele sau secţiunea de întrebări frecvente de pe acest site. OSTRASOLAR SRL  nu îşi va asuma în niciun caz vreo răspundere pentru eventualele erori legate de informaţiile de pe acest site. OSTRASOLAR SRL  nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio daună sau pierdere cauzată dvs. ca urmare a utilizării informaţiilor sau materialului de pe acest site. Toate materialele şi informaţiile de pe acest site pot fi modificate fără preaviz.

Adresa si orar

orar Kopie

Facebook

Cine este online

Avem 9 vizitatori și nici un membru online

SEO

  • Panouri solare
  • Panouri fotovoltaice
  • Invertoare
  • Acumulatori
  • Incarcatoare
 
     Realizat si intretinut de catre Ostrasolar Team 2023  ALL RIGHTS RESERVED. Webdesign by Neoart