Romanian English German
Cos : 0 produs
Cosul dvs. este gol!

- Va rugam sa alegeti una dintre categoriile de mai jos -

Sisteme Off-Grid
Sunt investiţii potrivite pentru zonele în care lipseşte reţeaua naţională de distribuţie a energiei. Rentabilitatea economică este justificată la distanţe mai mari de 1KM faţă de cea mai apropiată linie de distribuţie a energiei sau în cazul necesităţii stringente de sursă de energie de back-up.
Cei mai des întâlniţi beneficiari ai acestor sisteme sunt: casele de vacanţă de la munte, fermele, locuinţele din Deltă, locaţiile de Salvamont, etc.
Ca sisteme de back-up, ele funcţionează foarte bine în zone în care reţeaua de distribuţie funcţionează instabil (fie din motive meteo, fie geografice) sau în locaţii în care lipsa sau întreruperea energiei electrice poate genera pagube.

Sisteme On-grid
Pot genera venituri semnificative si pot fi privite ca o investiţie de mare rentabilitate şi siguranţă pe termen lung.Durata de viaţă a investiţiei este între 20 şi 30 de ani.

Sisteme Mixte On-/Off-Grid
Combină eficienţa economică tipică sistemelor On-Grid cu siguranţa sistemelor Off-Grid si invers. Sistemele mixte On-/Off-Grid, sunt sisteme prin care folositi atat energia proprie produsa cat si energia din reteaua nationala. Cu ajutorul unui sistem mixt puteti folosi pe timpul zilei energia generata direct din panourile fotovoltaice fara ca aceasta sa mai treaca prin acumulatori iar surplusul de productie se stocheaza in acumulatori, sau se injecteaza in retea. Acesta depinde de sistemul pe care il alegeti.
Sistemele Mixte On-/Off-Grid pot avea în componenţa lor, pe lângă panourile fotovoltaice şi turbine eoliene. Astfel se măreşte semnificativ eficienţa tehnică a sistemului.

Sistemele Mixte cele mai uzuale sunt de doua feluri:
- sisteme mixte cu utilizarea energiei direct din panourile fotovoltaice si stocarea surplusului in acumulatori,
fara injectare in retea, aceasta se foloseste doar ca rezerva.

- sisteme mixte cu sau fara utilizarea energiei direct din panourile fotovoltaice si stocarea energiei in acumulatori, cu injectarea surplusului in retea.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Categorii

Adresa si orar

orar Kopie

Facebook

Cine este online

Avem 15 vizitatori și nici un membru online

SEO

  • Panouri solare
  • Panouri fotovoltaice
  • Invertoare
  • Acumulatori
  • Incarcatoare
 
     Realizat si intretinut de catre Ostrasolar Team 2023  ALL RIGHTS RESERVED. Webdesign & Webdesign by Limetea