Romanian English German
Cos : 0 produs
Cosul dvs. este gol!
nki-ii-4000-12kw-trifazat-ro9
12000-foto-klein
three-phase-concept-wiring-diagram8

NKI-Li-12000 12kw Off-Grid Trifazat sau Monofazat

Imprimare
Sistemul contine 3 unități cu conexiune si comunicare in paralel pentru a forma curentul de iesire – 12 kW
Pentru a obtine un curent trifazic se conecteaza minim 3 unitati NKI-LI-3000(12kW) sau mai multe (max.9 unitati-36kW) NKI-LI-3000 care comunica intre ele prin kitul paralel. Astfel se pot obtine pana la 36 kW putere monofazata sau trifazata.
Descriere

Sistemul contine 3 unități cu conexiune si comunicare in paralel pentru a forma curentul de iesire – 12 kW

 

3 x NKI-LI-3000 Invertor

Doriți să stocați energia produsă în timpul zilei de sistemul dvs. fotovoltaic și să îl utilizați ori de câte ori aveți nevoie, chiar și noaptea?

O mare parte din energia generată de un sistem fotovoltaic este produsă în timpul zilei când nu există consum, sau exista consum mic la domiciliu. Această energie este vândută la rețea.

Atunci când consumul de energie electrică atinge cel mai înalt nivel dimineața sau seara, energia generată de un sistem fotovoltaic nu este suficientă sau nu mai este disponibilă pentru aparatele electrice, cum ar fi mașinile de spălat, cuptoarele, televizoarele sau iluminatul necesar în timpul serii.

Astfel, in aceste momente , ești obligat să cumperi energie de la furnizorul de energie. Aceasta energie în general, te costă mai mult decât valoarea pe care o poti primi pentru energia fotovoltaică pe care o vei livra în rețea.

De ce?

Deoarece majoritatea sistemelor fotovoltaice nu au o caracteristică fundamentală care să vă permită să stocați energia pe care o produceți în timpul zilei pentru utilizare când aveți nevoie de ea.3 x
NKI-LI-3000 este un invertor fotovoltaic inovator, echipat cu o baterie de Litiu (modulară) încorporată, care vă permite să stocați 14,4 KWh de energie într-o singură zi pentru o utilizare ulterioară, atunci când este necesar. Inclusiv siguranțe și relee, acest produs este "Plug & Play"

Invertorul NKI-LI-3000 este un invertor cu prioritate de selectie baterie / retea sau generator de curent, furnizand o tensiune sinusoidala pura pentru cele mai inalte pretentii. Poate prelua până la 4000 de wati (*3= 12000Wp) putere din panourile fotovoltaice. Astfel pot fi exploatate sarcini inductive, cum ar fi mașini de gătit cu inducție, lămpi, frigidere, mașini de cafea precum și dispozitive extrem de sensibile, cum ar fi televizoare, calculatoare, echipamente audio, mașini de espresso.

Există module solară potrivite și elemente de montaj pentru acoperiș, furnizorii germani garantează cea mai înaltă calitate. Cablul solar cu diametrul de 6 mm este de asemenea inclus în sistem, nu aveți nevoie de alte componente.

Totul într-un kit așa cum este enumerat:

  3 x    NKI-li-3000

48 x  Policristaline OSP 60-250

16 x   Baterii lithiu

  1 x    Sistem universal de fixare in grinda cu SURUB FILET DUBLU, pentru acoperis.

300 mtr. Cablu solar 6mm²     negru

  6 x Set conector MC4 plus & minus  /  Conector MC4 ramificat Y minus   /  

Accesorii optionale:

structura pentru 16 panouri solare pentru montaj in aer liber !!!

Elementele 3 x   MSN 2.0 4-4     pot fi montate pe orice suprafață plană (pământ, beton, asfalt etc.). Materialul de fixare trebuie să fie ales de catre client. Sprijinul nostru vă stă la dispoziție cu ajutor și sfaturi.

Plus 2.790,00€ / +468KG 

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Categorii

Adresa si orar

orar Kopie

Facebook

Cine este online

Avem 11 vizitatori și nici un membru online

SEO

  • Panouri solare
  • Panouri fotovoltaice
  • Invertoare
  • Acumulatori
  • Incarcatoare
 
     Realizat si intretinut de catre Ostrasolar Team 2023  ALL RIGHTS RESERVED. Webdesign & Webdesign by Limetea